Hem » Ljuders Konstförening » Ljuders Konstförening – nyhetsflöde

Ljuders Konstförening – nyhetsflöde

by Björn Magnusson
 • 70-årsjubileum och utställning

  Vi firar 70-årsjubileum i år! Därför blir ni desto mer välkomna till vår årliga utställning, söndagen den 29 oktober i Skruvs Folkets Hus. Utställare är Alf Hansson, måleri / akvarell, Medelaine Hugosson, foto och David Franzén, silversmide. Alla konstnärer finns på plats.

  Hela utställningen pågår från klockan 14 till 18.

 • Medlemsbrev – Ljuders Konstförening

  Styrelsen planerar höstens 70 årsjubileum nu. Därför vill vi att du betalar in din medlemsavgift på 150 kr till bankgiro 361-4864 eller swishar på 123 470 53 23. Skriv ditt namn och gärna medlemsnummer. Då får vi tid på oss att inhandla vackra alster till hösten. Om du väljer att avsluta medlemskapet, är vi tacksamma att du meddelar oss.

  Betala gärna innan 31 mars.

  I år har vi tre utställare söndagen 29 oktober. Vilka konstnärerna är dock inte helt klart ännu. Vi har varit i kontakt med Lars Lerin och Bertil Wallin som inte kunde komma i år. Lars Lerin hälsade oss välkomna till Sandgrund i Karlstad, så är vi några som åker till Sandgrund i Karlstad den 5 maj via Ramkvillabuss. Är du intresseradså ring Ramkvillabuss och boka.

  Vi välkomnar fler medlemmar, hör av dig till någon av oss i styrelsen. Berit Karlsson, Gull-Maj Elmgren, Rita Runemo, Gudrun Wolfram, Christer Stenström, Kima Franzen och Siv Gustavsson. Övriga är Ulla Haapalahti, Gunvor Håkansson, Marie Stjärnström och Lena Bankel.

  Gå gärna in på Skruv.net för att se alla Ljuder /Skruvs föreningars aktiviteter.

  Tack för ditt medlemskap, utan dig har vi inte föreningen som nu firar 70 i Ljuder

 • Resa till Sandgrund

  Den 5-6 maj åker vi från Ljuders Konstförening till Karlstad till Lars Lerin konsthall Sandgrund. Anmälan sker på Ramkvillabuss hemsida.

 • 70 år! Konstutställning

  Ljuders konstförening fyller 70 år i år! Boka redan nu in söndagen den 29 oktober för den årliga konstutställningen!

 • Konstutställning och årsmöte

  Ljuders konstförening hade under söndagen sitt årsmöte och sedvanlig konstutställning med lotteri.

  Årets vinster ser ni i bilden ovan.

  Utställare den här gången var Ann-Britt Weidmert och Vivianne Otsa.