Hem » Stark landslagsdebut av Karsamo

Stark landslagsdebut av Karsamo

by Björn Magnusson

Under den gångna helgens U20-landskamp på Malmö stadion gjorde Hugo Karsamo debut i den blågula dressen. Det var ett fullt godkänt första uppträdande av Hugo. En tredjeplats och 6 poäng in på Sveriges konto blev det efter att hans längsta kast för dagen hade mätts upp till 56,15 m. Han hade många kast som var lovande, men kanske var det lite av stundens allvar som gjorde att det blev lite spänt och att han inte fick till den där rena fina träffen. Tävlingen gick dessutom redan vid klockan halv tio på morgonen, vilket kan ha spelat in på att varken Hugo eller övriga kastare nådde upp till sin normala nivå.

Värt att nämnas är att Hugo även hade dagens största hejarklack på plats bestående av både släkt och vänner som ivrigt hejade på honom. Friidrotten i Skruv är stolta över att ha haft ännu en blågul representant. Vi hoppas det kommer fler uppdrag för både dig och för fler från vår lilla förening framöver.

Reine Karlsson

Du kanske även skulle gilla