Hem » Skruvs IF » Skruvs IF – Gympa & Styrka » Skruvs IF Gympa – nyhetsflöde

Skruvs IF Gympa – nyhetsflöde

by Björn Magnusson
 • Barngympastart 2 oktober!

  Nu är det äntligen dags för barngympa igen! Varmt välkomna till oss för lek, bus, rörelse och massa skratt!

 • Cykelrundor

  Ni vet väl att det finns cykelrundor varje vecka på ca en mil. Du hämtar en karta och cyklar rundan, håller utkik efter bokstäver och bildar ett ord. Cykelrundorna rullar vidare hela september.

  Varje vecka hittar du info om nya rundan vid anslagstavlan vid campingen och på Instagram och Facebook för Skruvs IF -gympa.

  Från idag och kommande vecka är det denna rundan som gäller:

  ☀️ 🚲 Idag är det härligt cykelväder. Ta en tur  genom Ålebäcksås och runt Ljuder på veckans nya runda. 🚲 ☀️

 • På måndag kör vi

  Nu kör terminen igång.
  Mer info hittar du här ⬇️

 • Ny termin kör igång

  Är ni med ⭐️!? I september kör vi igång inomhusträningen 💪🏼

  Det är fritt att prova på hela september.

  Höstens pass kan passa alla!

  Du kan alltid anpassa efter dagsform och dig själv. Intensivt eller hopplöst, du bestämmer 🤩. Det är bara att fråga om man undrar något 💡

  💪🏼 Gympa

  Ett pass med mycket funktionell träning, med kondition, styrka, balans och rörlighet och kroppen som enda redskap. Du kan anpassa passet efter dig själv. Du kan välja att göra det helt hopplöst och välja lite lättare varianter eller ösa på intensivt och välja tyngre varianter av övningar.

  💪🏼Tabata

  Ett högintensivt intervallpass där man jobbar i intervaller om 20 sek och vilar 10 sek. Både kondition och styrka ingår. Du jobbar själv och kan därför anpassa efter dina möjligheter, behov och dagsform. Det går att välja både tuffare och lättare varianter av övningarna.

  💪🏼 Intervallpass

  På olika sätt blandas kondition, styrka och ibland också rörlighet och balans i ett intervallpass med eller utan redskap. Du jobbar själv och kan därför anpassa efter dina möjligheter, behov och dagsform. Det går att välja både tuffare och lättare varianter av övningarna.

  På torsdagar kan det bli lite olika pass. Håll utkik på instagram och Facebook.

 • Sommmarträning

  ☀️ Sommarträning hela sommaren på Multiarenan ☀️

  Det är alla måndagar 18.30 och ibland är det bonusträning också. Håll utkik på Instagram och Facebook för att veta vad och när. Det är ingen avgift för sommarträningen. Årets frivilliga avgift går till Diabetesförbundet.

  Välkomna 💪🏼☀️!