Hem » Medlemsbrev – Ljuders Konstförening

Medlemsbrev – Ljuders Konstförening

by Ulrika Karlsson

Styrelsen planerar höstens 70 årsjubileum nu. Därför vill vi att du betalar in din medlemsavgift på 150 kr till bankgiro 361-4864 eller swishar på 123 470 53 23. Skriv ditt namn och gärna medlemsnummer. Då får vi tid på oss att inhandla vackra alster till hösten. Om du väljer att avsluta medlemskapet, är vi tacksamma att du meddelar oss.

Betala gärna innan 31 mars.

I år har vi tre utställare söndagen 29 oktober. Vilka konstnärerna är dock inte helt klart ännu. Vi har varit i kontakt med Lars Lerin och Bertil Wallin som inte kunde komma i år. Lars Lerin hälsade oss välkomna till Sandgrund i Karlstad, så är vi några som åker till Sandgrund i Karlstad den 5 maj via Ramkvillabuss. Är du intresseradså ring Ramkvillabuss och boka.

Vi välkomnar fler medlemmar, hör av dig till någon av oss i styrelsen. Berit Karlsson, Gull-Maj Elmgren, Rita Runemo, Gudrun Wolfram, Christer Stenström, Kima Franzen och Siv Gustavsson. Övriga är Ulla Haapalahti, Gunvor Håkansson, Marie Stjärnström och Lena Bankel.

Gå gärna in på Skruv.net för att se alla Ljuder /Skruvs föreningars aktiviteter.

Tack för ditt medlemskap, utan dig har vi inte föreningen som nu firar 70 i Ljuder

Du kanske även skulle gilla

Adblocker detekterad

Hej! Den här hemsidan drivs helt ideellt. Genom att avaktivera din Adblocker hjälper du oss att hålla den vid liv. Tack!