Hem » Rapport från informationsmötet med Vision Skruv

Rapport från informationsmötet med Vision Skruv

by Björn Magnusson

Igår kväll höll Vision Skruv ett informationsmöte för allmänheten i Skruvs Folkets Hus. Mötet lockade ett 40-tal åhörare med representanter från såväl invånare som intresseorganisationer och Lessebo kommun. På mötet presenterades projektets status och tankar framöver, med inspel även från Lessebo kommun och Linnéuniversitetet. Hela presentationen finns att ladda hem från denna sida tillsammans med arkitektskisser.

Vilka verksamheter vill DU se vid vår framtida idrottsplats? Vad tycker du att vi INTE bör satsa på? Vi efterlyser nu DIN input på våra tankar. För att inte tappa tempo önskar vi få in dina idéer och synpunkter senast söndag den 21 januari.

Mer information om projektet hittar du här.

Du kanske även skulle gilla