Hem » Friidrottsåret 2023 avslutat

Friidrottsåret 2023 avslutat

by Per Johansson

I lördags träffades aktiva med familjer i Lessebo sporthall för Skruvs IFs traditionella friidrottsavslutning med en sammanfattning av friidrottsåret som gått, prisutdelning, fika och aktiviteter.

Även i år kunde vi dela ut de flesta av våra prestigefyllda vandringspriser. Jonna Lundgren uppmärksammades för sina fina resultat med både Hugo Wieslanders vandringspris för bästa idrottsprestation i Skruvs IF och Skruvs Lådfabriks vandringspris för bästa kastare 15 år och äldre. Jonna tog under året JSM-guld i kula både inom- och utomhus, och representerade Sverige vid junior-EM i Jerusalem.

Smålandsfriidrottsförbunds vandringspris till bästa friidrottare 15 år och äldre gick till Alexander Karlsson och Alvesta GIFs vandringspris till bästa friidrottare 14 år och yngre till Arvid Johansson för deras fina resultat vid SM respektive GM.

Ett antal nya klubbrekord sattes även under året och diplom delades ut till de nya rekordinnehavarna. Uppdaterade rekordlistor hittar ni här: https://skruv.net/skruvs-if/friidrott/rekord/

Hanna och Hilma med diplom för sina nya klubbrekord

Våra aktiva har varit väldigt flitiga på att vara och träna. Vi uppmärksammade detta genom att dela ut träningspriser. I den äldre gruppen var det Hilma Johansson som tränat flest gånger tätt följt av Arvid Johansson och Hanna Carlsson som tog en delad andra plats. Ella Algotsson kom på en välförtjänt tredjeplats. I mellangruppen tog Hanna Holgersson första platsen, Ellen Cras Eliasson en andra plats samt Märta Tillberg en tredjeplats. I den yngsta gruppen var det många som hade varit riktigt flitiga på att träna men det blev en ensam segrare, Edit Gunnarsson. På andra plats var det delat mellan Ellen Holgersson och Klara Linnér. Även på tredjeplatsen hittar vi två tjejer, Lykke Persson och Molly Aman Mogren.

Träningsflitiga pristagare

Under förra året hade vi inte mindre än två lag i Mix 11 lagtävling. De som var med och tävlade i dessa två lagen fick även dem pris under helgens prisfest. Alla deltagare i lagen var: Noel Simonsson, Ellen Cras Eliasson, Märta Tillberg, Hanna Holgersson, Milia Fransson, Oliver Carlsson, Vera Medin, Klara Linnér, Lovis Persson, Signe Mandusdotter, Signe Johansson Sandell, Lilly Aman Mogren, Molly Aman Mogren, Wilma Söderberg, Nadja Kolmodin, Oskar Dahlfors Robertsson, Robin Sjöberg samt Simon Eriksson.

Några av mix-11 lagets deltagare

Du kanske även skulle gilla