Hem » Vi är igång!

Vi är igång!

by Ulrika Karlsson

Höstterminen är igång!

Alla är välkomna att testa på våra pass gratis under september! Hitta det pass som passar bäst för just dig och fråga oss gärna om det är något du undrar över! Du kan alltid anpassa passet och övningarna efter dig själv.

Måndagar kl 19 är det Gympa med Ulle:
Ett pass med mycket funktionell träning, med kondition, styrka, balans och rörlighet och kroppen som enda redskap. Du kan anpassa passet efter dig själv. Du kan välja att göra det helt hopplöst och välja lite lättare varianter eller ösa på̊ intensivt och välja tyngre varianter av övningar. 

Onsdagar kl 18.30 är det Tabata med Jenny:
Ett högintensivt intervallpass där man jobbar i intervaller om 20 sek och vilar 10 sek. Både kondition och styrka ingår. Du jobbar själv och kan därför anpassa efter dina möjligheter, behov och dagsform. Det går att välja både tuffare och lättare varianter av övningarna.

Torsdagar kl 18.30 är det Cirkel- eller intervallpass med Johanna eller Ulle:
Det blir lite olika pass olika veckor. Håll utkik på Instagram och Facebook där vi ibland informerar lite om passet i förväg. Oavsett vilket pass det blir så jobbar du själv utifrån dina förutsättingar och kan därför anpassa efter dina möjligheter, behov och dagsform. Det går att välja både tuffare och lättare varianter av övningarna. För att veta lite mer om vilket pass det blir just den här veckan kan du alltid kolla in händelser på Instagram och Facebook.

Många frågar också efter vårt lite lugnare ”Tisdagspass” med mycket styrka och rörlighet. Just nu är det paus på det, men man vet aldrig om eller när det kommer tillbaka.

Välkomna!

Du kanske även skulle gilla