Hem » Skruvs Fiskeklubb » Camping

Camping

Om campingen

Besök vår camping som ligger vid Laxsjön i ett naturskönt paradis i utkanten av samhället. På campingen finns handikappanpassad toalett, varmvattendusch, diskbänk, färskvatten och latrintömning. I området finns strövområde, möjlighet till ädelfiske, stuga med uterum och vedeldad badtunna, badplats med brygga och omklädningsrum, belysta gångvägar, boulebana, grillplatser, tennisbanor, nybyggd paddelbana och en välskött idrottsplats med tillgång till gym. För campingen gäller 18 års gräns om inte målsman är med.

Campingen har plats för ca 40 husbilar, husvagnar eller tält. Det finns 18 elplatser. Vi har ingen möjlighet att ta emot förhandsbokningar av platser.

Öppethållande

Campingen är öppen året runt, med fullt utbud under 15 april–1 november.

Priser

 • Dygnsavgift utan el   150 kr / dygn
 • Dygnsavgift med el  200 kr / dygn
 • El för säsongskort   50 kr / dygn
 • Säsongskort         6 000 kr / år (el ingår ej)
  Säsongskort gäller 15 april – 1 november (övrig tid endast dygnsavgift)
 • Duschavgift 10 kr (svenska 10 kr-mynt)

Betala med Swish nr 123 388 77 18, via bankgiro 289-6421 eller kontant i lådan. Märk din betalning med registreringsnummer (skriv på en lapp om du lägger i lådan).

Notera att det inte går att förboka campingplatser eller eluttag.

På grund av vårt begränsade antal elplatser gäller att du inte får lämna din husvagn / husbil mer än max två dygn med el ansluten. Man betalar avgift för el de dygn då man har el ansluten.

Säsongscampare

Vill du ha säsongskort betalar du in avgiften på Swish eller bankgiro och märk det med namn och adress och regustreringsnummer så skickar vi säsongskortet till dig. Du som löser säsongskort kan hyra stugan för halva priset (endast stuga) (bokning max 3 dagar innan). Det ingår även gratis tillträde till det fina gymmet borta på idrottsplatsen.

Vill du lösa medlemskort/fiskekort kan du betala för medlemsavgift eller dagkort. Läs mer här.

Ordningsregler

Följande ordningsregler är till för din och de andra gästernas trevnad. Följer vi dessa får alla en trevlig vistelse på vår camping.

 • Tänk på att hålla avstånd på minst fyra meter mellan husbilar, husvagnar och tält. (Läs mer på msb.se)
 • Inom campingen visar vi respekt och omtanke för andra campare samt natur och byggnader. Mellan kl 23 och 07 ska det vara tyst på campingplatsen.
 • Stör inte lugnet på campingplatsen med motordrivet fordon mer än absolut nödvändigt. Kör i gånghastighet och så korta sträckor som möjligt.
 • Lämna de gemensamma utrymmena (toaletter, tvätt- och duschrum, kök och disk) i samma skick som du själv önskar finna dem.
 • I övrigt gäller SCR:s campingregler.
 • Under högsäsong och när det är fullt på campingen vill vi att ni parkerar bilar på den därtill avsedda parkeringsytan bortanför campingen.
Film: Husbilskompisar.se från 2017. OBS! Priserna är inaktuella.