Hem » Folkets Hus Skruv » Folkets Hus Filmklubb

Folkets Hus Filmklubb


28/1 kl14 visar vi

Varmt Välkomna!


Tjohopp!

Nu när röstningen är genomförd och man kryat på sig tänkte vi ha en visning närmre bestämt Söndagen den 1:a Oktober kl. 17:30.

Filmen som vann flest röster var ”Där Kräftorna Sjunger”så den kör vi på.
Speltid ca 2 timmar, 11 års gräns utan förälder.

Popcorn och dricka finns som vanligt att köpa.

För att se trailers m.m på filmen, kan ni gå in på IMDB länken här under

https://www.imdb.com/title/tt9411972/

Hoppas vi ses på söndag och bjud gärna med era vänner 🙂

Vi finns även på Facebook ”Folkets Hus Filmklubb I Skruv”

Varmt Välkomna!


Premiärvisningen på Nationaldagen blir: Utvandrarna (2021)

(Mer info om filmen och trailer på denna länk) https://www.imdb.com/title/tt4697290/

Rekommenderas från 11 år

Medlemsavgift per år (gäller från det datum du löser till samma datum nästkommande år)

300:- 15 år och uppåt
100:- 14 år och under


Glädjande nyheter till er som saknat att se på film i vår fina filmsalong, Snart blir detta en möjlighet om än i lite annan regi.

Att visa biopremiärer som tidigare skulle bli en väldigt hög kostnad och vi har därför bestämt att göra ett annat alternativ som kommer passa flera och blir billigare. Som filmklubb visar vi filmer på swedish films licens (blu-ray/dvd etc inkl fjolårspremiärer, klassiker, med mera. för att se våra filmvisningar ansöker du att bli medlem i folkets hus filmklubb till ett bra pris och kan då gå på alla visningar under ett års tid (t.ex löste du medlemsavgift 4 nov 2023 så förnyar du 4 november 2024, allt för att göra de så rättvist som möjligt), Priserna kommer vara 300:-/år 15 år och uppåt, 100;-/år barn under femton. OBS att vi kommer inte sälja ”en visning” utan för att komma in i salongen krävs att man är årsmedlem i klubben, detta för att följa reglerna som licensen innebär och för att kunna göra detta möjligt öht.

Som medlem i klubben kan man dessutom föreslå en film man som medlem själv äger och tror andra skulle uppskatta att se dock måste de gå under någon av alla de många distributionsbolag som finns på licensen (Dessa finns listade i facebookgruppen). I gruppen ”Folkets Hus Filmklubb i Skruv” på facebook kan vi diskutera och föreslå/rösta/önska fram kommande filmer etc. vi kommer även lägga upp kommande filmer på denna sidan när vi fått klubben i rullning så medlemmar utan tillgång till facebook kan se vad som kommer härnäst. Som filmklubb får man nämnligen inte offentligt göra reklam för filmerna som ska visas, men på ett forum eller en avsides hemsideflik går det bra.

Då jag vill göra detta passligt för så många som möjligt har jag tänkt mig att man kanske kör en till två filmer per tillfälle (en för barn och en senare för vuxna) , och som jag har tänkt hitills för att dra folk så tänkte jag att vi har visningar på lördagar, men det är sådant vi kommer diskutera också i gruppen sen, vilka tider som är bäst lämpat. Ibland kanske vi sticker in en kvällsfilm lite senare på kvällen för lite variation.

Vi har tänkt 10-12 tillfällen per år till att börja med med, och 1-2 filmer per tillfälle. vi har även tänkt ha nischade visningar vid Halloween, Jul, Lov etc.

Popcorn maskinen ska gå på högvarv 🙂 och vi kommer även sälja godis när vi kommit i rullning lite 🙂

Det är lite att sammanställa bara innan vi kör igång.
Men facebook grupp finns nu uppe för de som är intresserade att bli medlemmar. Gruppen heter ”Folkets Hus Filmklubb i Skruv”

Har ni några frågor så går det bra att skicka mail till fhfilmklubbskruv@outlook.com eller fråga i Facebookgruppen

Varmt välkomna in i skruvs salong igen, hoppas vi ses allihop i filmklubben 😊

//Folkets Hus Filmklubb