Hem » Vårens träning är igång

Vårens träning är igång

by Ulrika Karlsson

Under hela januari är det fritt att komma och prova på våra träningspass. Vi håller till i gympasalen på Björkskolan. Det är bara att dyka upp, ingen anmälan behövs. Det finns mattor att låna, men du får gärna ha med din egen om du vill.

Hör gärna av dig om du har några frågor.

⭐️Måndagar kl 19 är det gympa med Ulle:
Ett pass med mycket funktionell träning, med kondition, styrka, balans och rörlighet och kroppen som enda redskap. Du kan anpassa passet efter dig själv. Du kan välja att göra det helt hopplöst och välja lite lättare varianter eller ösa på̊ intensivt och välja tyngre varianter av övningar. 

⭐️Onsdagar kl 18.30 är det Tabata med Jenny:
Ett högintensivt intervallpass där man jobbar i intervaller om 20 sek och vilar 10 sek. Både kondition och styrka ingår. Du jobbar själv och kan därför anpassa efter dina möjligheter, behov och dagsform. Det går att välja både tuffare och lättare varianter av övningarna.

⭐️Torsdagar kl 18.30 är det cirkel- eller intervallpass med Johanna eller Ulle:
Det blir lite olika pass olika veckor. Håll utkik på Instagram och Facebook där vi ibland informerar lite om passet i förväg. Oavsett vilket pass det blir så jobbar du själv utifrån dina förutsättningar och kan därför anpassa efter dina möjligheter, behov och dagsform. Det går att välja både tuffare och lättare varianter av övningarna. Just idag blir det…. Kolla dagens händelse på Facebook och Instagram.

Du kanske även skulle gilla