Hem » Ny termin kör igång

Ny termin kör igång

by Ulrika Karlsson

Är ni med ⭐️!? I september kör vi igång inomhusträningen 💪🏼

Det är fritt att prova på hela september.

Höstens pass kan passa alla!

Du kan alltid anpassa efter dagsform och dig själv. Intensivt eller hopplöst, du bestämmer 🤩. Det är bara att fråga om man undrar något 💡

💪🏼 Gympa

Ett pass med mycket funktionell träning, med kondition, styrka, balans och rörlighet och kroppen som enda redskap. Du kan anpassa passet efter dig själv. Du kan välja att göra det helt hopplöst och välja lite lättare varianter eller ösa på intensivt och välja tyngre varianter av övningar.

💪🏼Tabata

Ett högintensivt intervallpass där man jobbar i intervaller om 20 sek och vilar 10 sek. Både kondition och styrka ingår. Du jobbar själv och kan därför anpassa efter dina möjligheter, behov och dagsform. Det går att välja både tuffare och lättare varianter av övningarna.

💪🏼 Intervallpass

På olika sätt blandas kondition, styrka och ibland också rörlighet och balans i ett intervallpass med eller utan redskap. Du jobbar själv och kan därför anpassa efter dina möjligheter, behov och dagsform. Det går att välja både tuffare och lättare varianter av övningarna.

På torsdagar kan det bli lite olika pass. Håll utkik på instagram och Facebook.

Du kanske även skulle gilla