Hem » Skruvs IF » Skruvs IF – Friidrott » Skruvs IF Friidrott – Åk på tävling

Skruvs IF Friidrott – Åk på tävling

Vi vill uppmuntra de aktiva till att delta i tävlingar. Att tävla i friidrott är både roligt och spännande. Man får dessutom chansen att träffa nya vänner och lära sig mycket nytt. Som aktiv kan du åka på tävlingar ensam, t.ex. när du är på semester någonstans i Sverige. Men allra trevligast är att åka tillsammans med andra från klubben. Prata med de andra aktiva och tränarna om vilka tävlingar som vi kan åka tillsammans till, då kan vi dessutom samåka för att spara pengar och miljön.

En del tävlingar samordnar vi och då får ni veta det på träningarna. Om man vill anmäla sig eller har frågor om tävlingarna skriv ett mejl till Reine Karlsson skruvsfriidrott@gmail.com.
Du kan självklart också också prata med honom eller någon av de andra tränarna i samband med träningen.

Anmälan till tävlingarna görs 10 dagar innan tävlingen börjar hos: skruvsfriidrott@gmail.com

Aktuella tävlingar
Här ligger alla tävlingar som smålands/ svensk friidrottsförbunds klubbar arrangerar. Bra sidor att titta på om ni vill tävla:
– Aktuella tävlingar i Småland hos Smålands Friidrottförbund
– Aktuella tävlingar i Sverige hos Friidrott.se

Vi försöker att skicka ut inbjudningar till de tävlingarna vi rekomenderar och tipsar om. Men är du till exempel på semester någonstans där det är en tävling som du vill vara med på, går det bra att mejla skruvsfriidrott@gmail.com så anmäler vi dig dit. Tänk på att vara ute i god tid med din anmälan.

Marknadsspelen – vår egna tävling!
Marknadsspelen är vår egen tävling som vi vill att alla som har möjlighet ställer upp på, såväl aktiva som föräldrar. Marknadsspelen arrangeras på Skruvs IP varje år i mitten på maj.