Hem » Skruvs IF » Uthyrning av Skruvs IP

Uthyrning av Skruvs IP

by Amanda Edberg Wilhelmsson

Erbjudande att hyra Skruvs IFs idrottsanläggning
Vi välkomnar att man använder och utnyttjar vår idrottsanläggning. Vi kan som förening erbjuda att man inte bara hyr delar eller hela vår idrottsanläggning utan även, då det är möjligt, bistå med instruktörer. Vi kan också hjälpa Er att sy ihop ett event där vi hjälper Er med att genomföra en dag som skapar mervärde.

Vill man enbart hyra vår idrottsanläggning så kan detta ske på antingen hel- eller halvdags basis. Med halvdag avses fyra timmar.

Som grund hyr Ni och får tillgång till omklädningsrum, klubblokal, löparbanor och fotbollsplan, friidrottsbanor och utrustning till friidrott:

Halvdag (4 timmar)1 200 kr
Heldag2 000kr

Vid nyttjande av nedanstående tillkommer:

Tennisbana100kr/timme/bana
Padel200kr/tim
Multiarena 100kr/tim
Gym, åldersgräns 18år300kr/tim
Vill man nyttja alla delar700kr/tim

För andra föreningar samt skolor gäller att ovanstående priser reduceras med 25%.

I detta ingår utrustning och städning. Dock lämnar man idrottsredskap och utrustning i den placering som det var innan. I det fall man inte gör det så kan man komma att debiteras i efterhand.

Vill man utöver detta anlita någon av våra instruktörer så ordnar vi detta om det är möjligt.
Exempelvis så kan vi erbjuda olika former av gymnastikpass med instruktör.

Per timma: 400kr

Efter genomförd bokning så har man möjlighet att avboka utan kostnad fram till 14 dagar innan hyrestillfället. Därefter så debiteras man 50 % av den totala kostnaden framtill sju dagar innan. Därefter debiteras man hela kostnaden.

Vi har även möjlighet att erbjuda paketlösningar med konferensmöjligheter och förtäring. Detta sker utifrån att vi offererar Er utifrån den beställning/genomförande som Ni önskar.
Välkommen att kontakta oss för mer information.


Skruvs IF
Kontaktuppgifter: skruvsif@gmail.com