Hem » Skruvs IF » Skruvs IF – Gympa & Styrka » Skruvs IF Styrka – Bli medlem

Skruvs IF Styrka – Bli medlem

Medlemsavgift

För att få träna måste du vara medlem i Skruvs IF (betalas för kalenderår)

Medlemsavgift Skruvs IF kalenderår: 150 kr/person eller 400 kr/familj (inkl boende på samma adress, barn tom 19 år)

Träningsavgift

Träningsavgift ska betalas in senast den 31 januari innevarande år. Om inte detta görs spärras personens kort till ytterdörren.

Nybörjare är person som tidigare inte varit aktiv i styrkesektionen. Nybörjare kan man bara vara en gång, dvs person som tidigare varit aktiv i styrkesektionen och som haft ett uppehåll, är inte nybörjare.

Man får träna på egen hand från och med det år man fyller 15 år. Det är obligatoriskt med grundkurs för personer mellan 15 och 17 år som ska börja träna.

NYHET! Från och med 2023 får ungdomar 12–14 år träna i gymmet i målsmans sällskap.

Du kan gästträna tillsammans med en medlem. Avgiften för gästträning swishas (se nedan).

OBS!
Nya avgifter för styrketräningen och halvårsavgifter är borttagna och går ej att lösa fr o m 24-01-01

Senior helår2 000 kr
Senior nybörjare helår1 000 kr
Pensionär (som tar ut allmän pension)1 000 kr
Sjukpensionär (med sjukersättning)1 000 kr
Ungdom t o m 19 år helår600 kr
Ungdom från 12-14 år i vårdnadshavarens sällskap helår600 kr
Månadsavgift senior och ungdom300 kr
Gästträning per gång100 kr

Betalning

Betalning kan göras via swish 123 404 1554 (Skruvs IF) eller BG: 986-5015

Uppge namn, personnummer och vad avgiften avser Medl avg / Sty.

Nyckelkort till ytterdörren

Nyckelkort till ytterdörren fås mot en depositionsavgift på 500 kr. Avgiften betalas tillbaka (sätts in på ditt bankkonto) när du inte vill träna längre och kortet återlämnas. Önskar du ett nyckelkort, ta kontakt med Carina eller Leif Rydell på telefon 076-841 96 99. Depositionsavgiften för nyckelkort betalas in på BG 986-5015. Uppge namn, personnummer och vad avgiften avser.

Kvitto på träningsavgiften

Kvitto på erlagd träningsavgift skickas av kassörer per post hem till folkbokföringsadressen. Kvitto skickas efter hand som betalningarna kommer in. Kvitto kommer ca 1-3 veckor efter att inbetalning gjorts. Är det brådskande så mejla kassören. Kvitto skickas inte med automatik till pensionärer utan pensionärer får mejla kassören och begära kvitto. Kontaktuppgifter till kassören hittar du här.

Fakturerad träningsavgift

Önskar du få träningsavgiften fakturerad direkt till din arbetsplats / företag (friskvårdspeng), mejla vår kassör (kontaktuppgifter här). Uppgifter som behövs är namn, personnummer, företagets namn och postadress samt eventuellt någon referens som fakturan ska ställas till.

Träningskurser

Är du intresserad av träningskurser med instruktör? Hör av dig till oss! Vid intresse ordnar vi nybörjar- och fortsättningskurser. Du får meddelande om kursavgiften och hur den ska betalas före kursens start.

Adblocker detekterad

Hej! Den här hemsidan drivs helt ideellt. Genom att avaktivera din Adblocker hjälper du oss att hålla den vid liv. Tack!